23948sdkhjf

Tillsammans ska de förenkla digitaliseringen inom industrin

Crosser har ingått partnerskap med Intelligent Bridge. Syftet är att förenkla digitaliseringen för industriella företag i Norden.

Crosser, som designar och utvecklar plattformar med syftet att förenkla real-tidanalys, automation och integration för edge, on-premise och cloud applikationer har ingått ett partnetskap med Intelligent Bridge, ett ingenjörsföretag med specialistkunskaper inom hela dataflödet, från sensorer till analys.

Samarbetet ska kombinera Crossers teknik för realtidsanalys och integration med Intelligent Bridges trestegsprocess för industriell produktionsoptimering. Målet är att ge industrierna en möjlighet att ta kontroll över sina produktionsprocesser och samtidigt arbeta mer hållbart.

Tillsammans har de skapat en lösning för att samköra och behandla data från olika källor och tillhandahålla analys och realtidsinsikter för att optimera produktion och drift. Genom att analysera data från produktionsprocesser, produktkvalitet och maskineffektivitet hjälper Intelligent Bridge att identifiera flaskhalsar, minimera driftstopp och utnyttja befintliga resurser.

– Nordiska industrier behöver hitta enkla sätt att accelerera sin digitalisering för att fortsatt vara konkurrenskraftiga internationellt. Tillsammans med Intelligent Bridge kan vi erbjuda en kraftfull kombination av avancerade analysfunktioner och branschkunskap för att hjälpa företag att effektivt navigera i sin digitala transformationsresa, säger Johan Jonzon, CMO och medgrundare av Crosser, i pressmeddelandet.

Intelligent Bridge kommer arbeta tillsammans med Crosser för att implementera datadrivna lösningar och dra nytta av Crossers realtids-plattform för att öppna upp nya intäktsströmmar och hjälpa nya kunder.

– Integration mellan alla system är avgörande för att utnyttja hela potentialen inom konceptet Industri 4.0. Genom att kombinera våra respektive styrkor kan vi hjälpa organisationer med industriell teknik att nyttja mer av den data de skapar varje dag, säger Mikael Hansson, vd för Intelligent Bridge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109