23948sdkhjf

Sandvik förvärvar mjukvaruföretaget Postability

Sandvik har förvärvat det Kanada-baserade Postability.

Postability är en global utvecklare av NC-mjukvara för efterbearbetning av CAM-data för Mastercam. Via förvärvet ska Postability komplettera och stärka Sandviks erbjudande inom datorstödd tillverkning.

Postability mjukvarulösning inkluderar efterbearbetning av CAM-data, maskinsimulering och underhåll och möjliggör för kunder att förbättra och validera komponentdesign. Inom Sandvik är efterbearbetning en viktig del i komponenttillverkningsprocessen där generiska data från CAM-system omvandlas till maskinspecifik NC-kod. Postabilitys efterbearbetningsmjukvara är specifikt avsedd för Mastercams mjukvara.

– Förvärvet av Postability passar mycket väl med vårt strategiska fokus att växa inom digital tillverkning, och det är ett viktigt komplement till vårt erbjudande inom CAM-lösningar. Efterbearbetning har en betydande roll i CAM-processen, och möjliggör nya och innovativa lösningar inom automatiserad design för tillverkning, säger Sandviks vd och koncernchef, Stefan Widing, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095