23948sdkhjf

Robotar på turné genom Sverige

Universal Robots har under våren genomfört en turné runt om i Sverige och nu fortsätter turnén efter sommarens uppehåll.

Förra året när Universal Robots genomförde sin turné genom Sverige mötte de 208 olika företag och pratade med 429 personer om hur automation kan hjälpa dem att hantera olika typer av utmaningar inom sina företag. I våras började årets turné och nu är det dags att dra i gång igen efter sommaruppehållet. Första stoppet blir hos norr- och västerbottniska företag där även SE-Automation kommer att följa med.

– Genom att implementera automation i verksamheten, upptäcker allt fler företag att de kan ta mer nya affärer och fler ordrar med hjälp av den kollaborativa roboten från Universal Robots. På vår turné får företagen träffa experter och själva testa att använda robotarna. På våra besök i Norrbotten och Västerbotten kommer vi att visa en mängd industriella applikationer, till exempel svetsning, slipning, maskinbetjäning och lackering, säger Ola Mellström, Universal Robots försäljningschef i Sverige.

Under eventet får företag möjlighet att inspireras och lära sig mer om hur de kan använda kollaborativa robotar för att utföra repetitiva, smutsiga eller farliga arbetsuppgifter. Besökarna får även möjlighet att se och testa färdiga industriella applikationer med Universal Robots robotar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093