23948sdkhjf

Cobots Sweden AB i danskt samarbete

Cobots Sweden AB har ingått nytt samarbete med danska Scape Technologies. Som en del av samarbetet har Cobots lagt en beställning på en Scape Mini-Picker-lösning.

Cobots är specialiserade på försäljning och distribution av kollaborativa robotar och relaterade tillbehör. Med huvudkontor i Örebro täcker företaget hela Sverige.

– Med Cobots har vi hittat en strategisk affärspartner som kommer att hjälpa oss att stärka vår position på den svenska marknaden och serva ett bredare utbud av kunder. Vi förväntar oss ett fruktbart partnerskap som gör det möjligt för både Scape Technologies och Cobots att effektivt möta kraven från den växande processautomationssektorn, säger John Espensen, kanalchef för marknadsföring och små och medelstora företag på Scape Technologies, och fortsätter:

– Cobots kärnkompetenser inom lösningsintegration och automatisering med kollaborativa robotar harmoniserar med Scape Bin-Picking-lösningar, särskilt de användarvänliga och intuitiva Scape Mini-Picker- och Scape Easy-Picker-lösningarna. Dessa lösningar ger möjlighet att effektivt och kostnadseffektivt utföra uppgifter som tidigare varit utmanande att automatisera.

Nicklas Jermestam, vd för Cobots Sweden, utvecklar också det nya samarbetet.

– Vi ser ivrigt fram emot den fortsatta utvecklingen av vårt partnerskap med Scape Technologies och möjligheten att erbjuda våra kunder Scape Bin-Picking-teknologi. Ur vårt perspektiv representerar Scapes flexibla, pålitliga och modulära Bin-Picking-lösningar framtiden för automatiserad materialhantering.

See KPIs and other articles about:
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093