23948sdkhjf

Monitor stärker organisationen med ny koncernledningen

Monitor stärker sin organisation med en ny koncernledning och tillsätter även en ny vd.

Hudiksvallsbaserade Monitor, som specialiserar sig på affärssystem för tillverkningsindustrin, har utsett den tidigare vd:n Morgan Persson till koncernchef och deras tidigare konsultchef Adrian Aptowitzer till vd.

Den strategiska förändringen ska markera en ny era för Monitor, beskriver de i pressmeddelandet.

Morgan Persson ser framemot sin nya roll som koncernchef som han tillträder vid årsskiftet.

– Det känns väldigt kul att ta steget till att bli renodlad Koncernchef. I takt med att bolaget växer och att vi expanderar så pass mycket på den internationella marknaden är det här ett naturligt steg för oss att ta för vår fortsatta expansion. Vi gör detta för att fortsätta att växa på ett strukturerat och kvalitetssäkrat sätt samt för att ge våra kunder den allra bästa servicen, säger Morgan Persson, Koncernchef på Monitor ERP.

Adrian Aptowitzer påbörjade sin karriär på Monitor 2012 som en del av supportavdelningen. 2020 blev han konsultchef och nu kliver han fram i sin nya befattning som vd i Sverige.

– Det känns fantastiskt bra att bli ny vd. Jag är tacksam och ser verkligen fram emot att vara med och fortsätta utvecklingsresan med Monitor. Det känns väldigt inspirerande att få förtroendet att leda Monitor, som är ett välskött bolag med fin historisk utveckling, drivet med stark entreprenörsanda och med stor framtida potential, säger Adrian Aptowitzer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078