23948sdkhjf

Deras app ska underlätta de dagliga kontrollerna

Abus Kransystem har tagit fram en app för daglig kontroll av lyftutrustning - något som användare ska genomföra enligt regelverk. Detta och mycket mer kommer Abus Kransystem att diskutera på Underhållsmässan. 

Tony Wittgren på Abus Kransystem berättar att det fanns en ökad efterfrågan på en enkel Daglig kontroll-applikation. Kunderna ville slippa tryckta material. Abus Kransystem svarade med att utveckla en app. 

– Appen grundar sig helt på vårt tidigare tryckta häfte som digitaliserats till en app. Syftet är att enkelt och säkert kunna göra en daglig kontroll av sin lyftanordning på väsentliga punkter, som återges i appen. Vid brister kan användare också ta ett foto som biläggs pdf-protokollet. Protokollet, skapas som pdf när det är färdigt. Sedan läggs den i ett mail där användaren avgör vem som är mottagare, till exempel den underhållsansvarige, förklarar Tony Wittgren för oss.

Syftet är såklart att underlätta för personalen. 

– Syftet är att tillgängliggöra access då användare laddar ned app i sin enhet, Iphone, Ipad, Android, och enklare kunna utföra kontroller. Pdf-rapporten ger också enkelhet genom att spara kontroller i kunds underhållssystem och slippa ha koll på ett fysiskt häfte som ska samlas in och/eller kontrolleras av en ansvarig, avslutar Tony Wittgren samtalet med oss.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142