23948sdkhjf

Duroc Machine Tools vill finnas där från början till slut

Duroc Machine Tools kommer visa upp många spännande nyheter på Produktionsmässorna.

Under mässorna kommer Duroc Machine Tools att presentera en uppsättning av sina senaste maskiner och automationslösningar.

Robert Puekker, säljchef på Duroc Machine Tool delar med sig av den spännande lineup för mässan. Med maskiner som den mångsidiga flerfunktionssvarven SMX 2600ST, den högpresterande vertikalfräsen MYNX 5400, och den fem-axliga vertikalfräsen DVF 5000, tar vi din produktionsprocess till nya höjder. Men vi stannar inte där - vår horisontala fräsmaskin NHP 5000, den effektiva svarven PUMA 3100 LSY med subspindel och y-axel, tillsammans med maskinerna lanserar de sin nya automations-portfölj samt bandsågen MEP SHARK 230–1 NC, kompletterar utställningen.

– Vi är stolta över att presentera våra partnerskap med branschledande företag som Big Kaiser, Roemheld Hilma Stark, Lang Technic och det pålitliga verktygsprogrammet från Fraisa, säger Robert Puekker. Han tilläger:

– Vår närvaro på Produktionsmässorna syftar till att inte bara förstärka vårt varumärke i Sverige, utan också att visa vad våra maskiner kan göra för att förbättra kunders verksamhet. Vi ser fram emot att inte bara träffa nya och befintliga kunder, utan också att bygga långvariga relationer och samarbeten som driver framgång.

Och vad vill du att kunderna tar med sig när de lämnar er monter?

– När dom besöker vår monter, hoppas vi att dom känner hur vi är här för dem , detta för att göra deras val enklare och produktionsprocessen smidigare. Vi strävar efter att vara din partner från början till slut – från ax till limpa.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094