23948sdkhjf

Klara, färdiga, industrimässa – i dag intar vi Elmia

I dag startar Elmia Produktionsmässor med kittlande nyheter, matnyttiga föredrag och spännande panelsamtal.

I dag är det uppstart och invigning av Elmia Produktionsmässor som har över 450 utställare på plats och bland de 14 000 besökare som förväntas dyka upp finns naturligtvis även redaktionen för Metal Supply och Verkstäderna.

Årets sex mässor: Elmia 3D, Elmia Automation, Elmia Plåt, Elmia Polymer, Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Verktygsmaskiner har samlats kring tre teman: Smart industri, Hållbar industri och Omställbar industri.

– Det känns mycket bra att tillsammans med representanter från våra samarbetspartners ha dessa tre tydliga teman som speglar branschens största utmaningar. Våra teman kommer att vara tydliga under samtliga mässdagar”, säger Mikael Ström och Bengt Johansson som är mässansvariga för Elmia Produktionsmässor, i ett pressmeddelande.

Nytt för i år är en Kompetens Arena som samlar företag och organisationer som arbetar med utbildningsfrågor inför framtiden, temavandringar bland utvalda utställare och en morgonsoffa med namnkunniga branschprofiler som livesänds på Linkedin.

 Därtill blir det även paneldiskussioner, föredrag, ny teknik och mycket branschmingel – och vi på redaktionen kommer att förse er med spännande rapporter och reportage. Håll utkik och följ oss gärna på Linkedin!

Här kan du läsa hela programmet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094