23948sdkhjf

Två vinnare i Årets plåtslagare

Arbetskollegorna Joakim Mauritzsson och Michael Jönsson blev utnämnda tillsammans.

Juryn som ska utse årets plåtslagare hade för svårt att skilja årets två bästa kandidater åt, så därför utnämndes både Joakim Mauritzsson och Michael Jönsson till årets plåtslagare.

– Det är jättekul och en stor ära att få denna utmärkelse. Jag uppskattar också att vi fick dela på priset eftersom jag och Michael har jobbat så tätt ihop och samarbetat med flera olika objekt, säger Joakim Mauritzsson i ett pressmeddelande.

Plåtslagarduon som arbetar på Helsingborg Byggplåt har haft stor framgång med sina uppdrag och till exempel utfört tekniskt svåra arbeten på Malmö Rådhus, Malmö stadsbibliotek och Caroli kyrka i Malmö.

– Båda två har en mycket hög kompetensnivå och de levererar alltid med samma fina kvalitet och med ett slutresultat som håller högsta klass. Det känns fantastiskt kul att båda två fick utmärkelsen, det är de värda, och jag är naturligtvis mycket stolt över att Michael och Joakim är anställda hos oss, kommenterar deras arbetsgivare Jimmy Wallberg, som är vd på Helsingborgs Byggnadsplåt.

Bakom utnämningen står stiftelsen Plåtslagaryrkets fond och stipendiet på vardera 12 500 kronor delas ut i samverkan med Plåt & Ventföretagen och Lindabfonden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082