23948sdkhjf

Högt tryck och många projekt hos fordonsindustrin

För företaget Vecto i Arkelstorp har det varit en intensiv vår med många projekt.

Under årets första kvartal fick Vecto en stor order på bagagetransportörer som levererades till en flygplats på Grönland lagom till sommaren. Vecto har under året även levererat och installerat en conveyorlösning på Scania.

Under 2024 har företaget även fått en viktig order från Volvo Lastvagnar som satsar på elektrifierade lastbilar. Vectors leverans har en koppling till området. Ordern är under slutmontering. Projektet kommer levereras och installeras på plats i Volvos Göteborgs-fabrik under sommaren. Tanken är att lösningen ska stå klar när medarbetarna är tillbaka från sin semester.

– Hos Vecto är det dock full fart hela sommaren, säger Lars Persson, vd för Vecto. 

Härnäst väntar en stor installation hos Väderstad som tillverkar jordbruksmaskiner. Företaget gör en större investering i svenska fabrik.

–Vecto kommer att vara på plats hos Väderstad hela hösten för installation, idrifttagning och efterföljande utbildning av kundens personal, avslutar Lars Persson.

Vilka är Vecto?

Vecto är ett företag som kan erbjuda konstruktion, tillverkning och leverans av kompletta systemlösningar och andra logistiklösningar.

Vecto

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.687