23948sdkhjf

Indiform - nytt namn på yrkeskläder

Den 1 mars 2008 byter Kwintet Corporate Wear namn till Indiform. Företaget finns idag i sju länder med bland annat kunderna som McDonald’s, Securitas, G4S och ICA.

Indiform vänder sig till personalmässigt stora företag. Ofta med fler än 1 000 anställda och med verksamhet i många länder. Syftet är att vara en långsiktig strategisk partner som helt och hållet sköter allt som har med personalkläderna att göra. Erbjudandet innehåller en webblösning där de anställda själva beställer sina kläder - utan resurskrävande omvägar via mellanchefer eller personalavdelningar. Indiform håller lagret och leveransen kan ske till arbetsplatsen eller direkt hem till den anställda. Systemet ger kunden total kostnadskontroll.

 - Indiform har genom organisk tillväxt och förvärv på några år vuxit till Europas största leverantör av specialdesignade yrkeskläder. Vi är fortfarande en del av Kwintet-gruppen där även Fristads, Hejco och Kansas ingår, men med det nya namnet vill vi visa att Indiform står för något unikt, säger Christian Nilsson, konceptansvarig på Indiform och projektledare för namnbytet. 



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062