23948sdkhjf

Molnet dominerar Cebit

Cloud Computing kommer att vara modeordet på de tusentals bildskärmarna på Cebit i Hannover.
Nu drar mässåret igång. 1 – 5 mars hålls IT-mässan Cebit i Hannover. 2011 års Cebit är byggd på fyra huvudteman. De är Cebit Pro som väl kan sägas innehålla den ursprungliga Cebit-mässan. Här finns som vanligt lösningar för industrin. Temat Cebit Gov inriktar sig på tillämpningar för offentlig verksamhet och hälsovård. Cebit Life tar upp de nya affärsmodeller som drivs av framväxande konsumentefterfrågan, och Cebit Lab visar framtiden så som den ses hos universitet och forskningsorganisationer.
Att arbeta och leva med Molnet är nyckeltemat för Cebit 2011 och flera av de chefer för IT-bolaget som medverkar i konferensprogrammet kommer att behandla just Cloud Computing.
Verkstäderna har ett samarbete med Cebit, så att våra läsare får gratis dagbiljett till mässan. Biljetterna gäller även som färdbiljett till och från mässan på lokaltrafiken i Hannover. Mejla alla uppgifter för att kunna distribuera biljetterna, även mailadress och telefonnummer om något är oklart. Skicka mejlet till liselotte@messe.se med alla uppgifter samt hur många dagskort ni vill ha. Ange Verkstäderna som referens.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063