23948sdkhjf

Trescal växer

Trescal växer Sedan årsskiftet har Trescal Sweden börjat åta sig kalibrering inom massa som är en onsite kalibrering. Företaget finns representerat i Eskilstuna och Skövde och i Sverige utför det kalibrering inom storheterna längd, temperatur, moment och massa. Trescal finns idag representerat i 13 länder med 1400 anställda och fr.o.m. årsskiftet finns Trescal även i USA. Totalt har Trescal 55 egna labb och 65 kundlabb. Trescal växer Sedan årsskiftet har Trescal Sweden börjat åta sig kalibrering inom massa som är en onsite kalibrering. Företaget finns representerat i Eskilstuna och Skövde och i Sverige utför det kalibrering inom storheterna längd, temperatur, moment och massa. Trescal finns idag representerat i 13 länder med 1400 anställda och fr.o.m. årsskiftet finns Trescal även i USA. Totalt har Trescal 55 egna labb och 65 kundlabb.
Sedan årsskiftet har Trescal Sweden börjat åta sig kalibrering inom massa som är en onsite kalibrering. Företaget finns representerat i Eskilstuna och Skövde och i Sverige utför det kalibrering inom storheterna längd, temperatur, moment och massa.

Trescal finns idag representerat i 13 länder med 1400 anställda och fr.o.m. årsskiftet finns Trescal även i USA. Totalt har Trescal 55 egna labb och 65 kundlabb.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063