23948sdkhjf

Edströms byter plåtagenturer

Edströms Maskin byter nu leverantörer av kantpressar. Företaget har nu två helt nya maskinfabrikat i form av italienska Vimercati och finska Coastone.
– På det här sättet kommer vi att kunna erbjuda våra kunder ett konkurrenskraftigt sortiment av kantpressar och gradsaxar. Från mindre typer av helelektriska alternativ till specifikt kundanpassade produktionslösningar, säger Edströms Maskins VD Ola Andersson.

De två nya leverantörerna av bearbetningsmaskiner kan ses som en stark kombination av produktionsmöjligheter. Vimercati med sin italienska design och stora intresse för innovativa kundanpassningar samspelar väl med Coastones helelektriska alternativ och ger tillsammans ett brett urval av produktionslösningar.

Den italienska kantpress- och gradsaxstillverkaren Vimercati har en lång erfarenhet av att skapa kundanpassade lösningar på nya och innovativa sätt. Företaget, som drivs av fyra bröder, har alltid satsat hårt på att ge sina maskiner högsta möjliga finish i varje detalj.

Coastone Oy är en privatägd kantpresstillverkare som är specialister på helelektriska produktionslösningar. Sedan 1999 har företaget tillverkat sina ergonomiska kantbockningsmaskiner med låga driftkostnader i staden Seinäjoki.

Den välgjorda servodrivna kraftöverföringen har medfört leveranser till tunnplåtstillverkare runt om i världen och företaget erbjuder också automatiserade helhetslösningar utifrån kundens behov.

Av Peter Bergqvist
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064