23948sdkhjf

Automationsmässa på Elmia

En renodlad automationsmässa för tillverkningsindustrin: Elmia Automation har skapats. Den ska hållas tre gånger mellan 2012 och 2016. Redan 8-11 maj 2012 kommer den första mässan att genomföras.
Alliansen Svenska Automationsgruppen, SAG och Elmia har tecknat ett avtal om ett nytt renodlat automationskoncept, iAutomation. Konceptet fokuserar på två tydliga ben – nya affärer och branschutveckling. De nya affärerna skapas med en renodlad automationsmässa för tillverkningsindustrin: Elmia Automation. Den ska enligt avtalet hållas tre gånger mellan 2012 och 2016. Redan 8-11 maj 2012 kommer den första mässan att genomföras. Genom riktade aktiviteter samt samarbete med olika intressen som är viktiga för branschen, kommer parterna dessutom i perioden mellan mässorna att tillsammans driva utvecklingen inom industrin.

– På den nya mässan är det industriautomation som ska visas. Sverige och Norden har länge behövt en mässa som fokuserar på tillverkningsindustrin, säger Manne Seifter, ordförande i alliansen Svenska Automationsgruppen, SAG.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062