23948sdkhjf

Fem nya svetsmaskiner från Kemppi

Kemppi har lanserat ett nytt sortiment Minarc Evo-utrustning för industriellt bruk.
I Minarc Evo-sortimentet erbjuds MMA-, MIG/MAG- och DC TIG-svetsutrustning som är enkel att använda och lätt att bära. Minarc Evo-sortimentet består av fem produktmodeller med maximal uteffekt vid 35 % intermittens.

I samtliga modeller används PFC-teknik (Power Factor Correction), som ger hög energieffektivitet och maximal svetsstyrka med 1-fas nätspänning på 230 V och 16 A. De fungerar också med elverk, även med extra långa skarvkablar på över 100 meter.

Minarc Evo 150 är en 150-amperes maskin på 5,8 kg för MMA- och TIG-maskin. Med exakt tändning av ljusbåge, stora spänningsreserver och automatisk styrning av ljusbågsdynamik är den lämplig för svetsning med alla typer av elektroder. Nu när en stor LED-display, fjärrkontroll för strömstyrning och Lift TIG-tändning ingår.

MinarcMig Evo 170 och 200 är MIG-/MAG-maskiner med hög svetskapacitet och -kvalitet i ett bärbart och kompakt format. Automatiskt eller manuellt inställningsläge för exakt svetskvalitet och ljusbågständning som övervakas och styrs av Kemppis adaptiva ljusbågsreglering. Båda modellerna har ett stort grafiskt LCD-gränssnitt där svetsaren får vägledningen vid inställningen. I automatläget som ingår i MinarcMig 200 kan man enkelt ställa in plåttjocklek och svetsning. Materialval innefattar järn, rostfritt stål, aluminium och CuSi-tråd varvid många olika industriapplikationer kan tillämpas.

MinarcTig Evo 200 och 200MLP har exakt och förfinad HF-tändning samt erforderlig reglering. däribland reglering av för- och efterströmning av gasen, styrning av upslope- och downslopetid samt fjärrkontrollsalternativ. MLP-modellerna är utrustade med Minilog-reglage och halvautomatisk bågpulsfunktion. MinarcTig Evo är en dubbelprocessmaskin som även ger förstklassig MMA-svetsning med olika DC-elektrodtyper.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078