23948sdkhjf

Mazak visar 24 nya maskiner på EMO

Yamazaki Mazak kommer att visa 24 maskiner i sin 2 500 kvadratmeter stora monter B44 i Hall 27 på EMO.
Fokus kommer att ligga på Mazaks flerfunktionsmöjligheter som inkluderar den nya Integrex i-serien, vilken visar Mazaks Done-in-One filosofi att bearbeta råmaterial till färdig komponent i en enda uppsättning och i en maskin. Även Integrex j-serien och de nya Integrex eH och eV flerfunktionsmaskinerna samt nya Variaxis-modeller kommer att finnas i montern.

En annan innovativ utveckling är Orbitec 20 som lämpar sig särskilt väl för tillverkning av ventiler och röranslutningar för oljebranschen och färdigställer mer än 75% av ventilappliceringar i en uppsättning med bibehållna höga toleranser och bärighet.

Mazaks monter på EMO kommer också att innehålla den senaste teknologin vad gäller cnc-svarvar och Quick Turn Smart-serien, som kännetecknas av förenklad 2- och 3-axlig svarvning och hög prestanda och stabilitet, som man normalt inte förknippar med maskiner i denna prisklass, inklusive direktdrivna spindlar, linjärstyrningar, snabbindexering av revolvern samt en nc-dubbdocka.

Dessutom kommer Mazak montern att innehålla Quick Turn Nexus-serien, Slant Turn Nexus, konstruerad för effektiv bearbetning av långa arbetsstycken samt Hyper Quadrex-serien som är konstruerad för en mängd olika applikationer från chuckbearbetning till axelbearbetning för stora diametrar genom båda spindlarna.

Vertikala fleroperationsmaskiner kommer att representeras av VC Smart-serien och VTC serien med rörlig pelare, lämpliga för bearbetning av stora, långa arbetsstycken. VTC-serien har X-, Y- och Z-axlar som är placerade utanför bearbetningsutrymmet och finns nu med utökad verktygskapacitet. FJV - vertikal, robust fleroperationsmaskin med mycket hög noggrannhet, dubbel pelarkonstruktion och högpresterande spindlar, kommer också att kunna ses i montern.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078