23948sdkhjf

Munters skaffar elektrisk kantpress

Munters i Tobo har just investerat i en servoelektrisk kantpress. Företaget har utvecklats från pionjär inom tekniker för fuktreglering till internationell leverantör av kompletta lösningar för optimering av kundernas inomhusklimat.
Idag säljer Munters sina anläggningar i hela världen. Företaget har sedan starten utvecklats genom kontinuerligt förbättringsarbete för att successivt höja produktivitet och effektivt resursutnyttjande.

Munters i Tobo har sedan tidigare en Finn-Power F6 stansmaskin med automatisk in- och utmatningsutrustning och investerar nu i en servoelektrisk kantpress, E-Brake 100 ton 3 meter från Din Maskin.

Kjell Hellberg, inköpsansvarig på Munters, Tobo berättar att all tillverkning som Munters har i Sverige sker i Tobo och det var till denna enhet som de nu behövde en ny kantpress.

- I första hand var det förmånliga priset på kantpressen som avgjorde när vi valde leverantör. När vi först installerade kantpressen tyckte vi att den var långsammare än förväntat, men med hjälp från Din Maskins servicetekniker fick vi tips om hur vi bäst utnyttjar dess kapacitet och nu är vi mycket nöjda, avslutar Kjell.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.755