23948sdkhjf

Inventor goes to Hollywood

Autodesk har lanserat årets version av Inventor som dels blivit grönare dels fått simuleringen förbättrad.




Som ett resultat av det strategiska samarbetsavtal som tillkännagjordes i oktober 2010 har Autodesk och Granta Design Ltd byggt in nya metoder för konstruktion i Autodesk Inventor 2012. Metoderna hjälper konstruktörer att uppskatta en produkts påverkan på miljön och därmed ta beslut för en mer hållbar konstruktion. Den nya Eco Materials Adviser i Inventor 2012 sätter fokus på hållbara konstruktionskrav tidigt i processen – när det är som viktigast – vilket gör det möjligt för tillverkare att välja bättre material utan att kompromissa med kostnad eller kvalitet. Eco Materials Adviser, som drivs av Grantas omfattande materialdatabas, ger en guide vid materialval och genererar rapporter så att konstruktörerna kan kommunicera fördelarna med deras hållbara konstruktionsval.

Autodesk Inventor Fusion gör sin kommersiella debut efter den uppskattade förhandsvisningen på Autodesk Labs. Den ingår nu utan extra kostnad som en applikation till Autodesk Alias Design och Alias Automotive, Autodesk Inventor, Autodesk Moldflow, Autodesk Simulation och Autocad-produkterna. Inventor Fusion ger robust 3D-modellering som är enkel att använda och direkt modellering för snabba konstruktionsändringar. Den för också samman direkta och parametriska arbetsflöden i en enda digital modell som skapas i Autodesk Inventor.

Tillsammans med Autodesk Product Design Suite har Autodesk samtidigt med ny version av Inventor släppt nya versioner av det ytterligare dussinet programvaruversioner som man har.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078