23948sdkhjf

3D cnc-maskiner för massor av automatiseringsuppdrag

Två nätanslutningsklara 3D cnc-desktop maskiner med hög användarkomfort för olika automatiseringsuppgifter, presenterar Solectro AB.


Vid cnc-maskinerna, ICV 4030 och ICP 4030, är portalområdet fast. Maskinbordet där arbetsstycket är fäst rör sig vid bearbetning. Den glappfria kulmutterdriften i lineäraxlarna sörjer för hög precision, noggrannhet och lugn gång. Båda lämpar sig för bearbetning i lättmetall, plast och trä.

Maskinernas konstruktion är användarvänlig och medger hög precision. Resonans- och svängningsförhållanden är optimerade vilket gör att ljudutvecklingen är minimal. Med hjälp av skjutlucka kan de båda maskinerna bekvämt användas i sittande ställning. Det innebär kortare cykeltider vid öppning och stängning av huv vilket höjer effektiviteten.

Axeldriften med servomotor på IVC 4030 och motsvarande Hightorque-stegmotor på ICP 4030, är optimalt anpassad för mekaniken, controller, dator och mjukvara. Den integrerade 3-axliga CAN-controllern på IVC 4030 och den 4-axliga microstep-controllern på ICP 4030, är placerad på maskinens baksida och är uttagbara för att underlätta eventuell service.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078