23948sdkhjf

Bopla utökar serie med handkapslingar

Den tyska kapslingsspecialisten Bopla introducerar tre nya storlekar till serien BOS-Streamline. Samtliga storlekar har ett ergonomiskt utförande.


Bopla breddar serien BOS-Streamline, som numera består av handkapslingar i totalt sex storlekar. Den minsta modellen är så liten att den passar på en nyckelring och den största rymmer en stor display. Serien bygger på en kombination av innovativ teknik, ett ergonomiskt utförande och modern design. Kapslingarna finns i ljusgrått och grafitgrått som bas, och för att produkten ska passa in i kundens enhetliga produktportfölj finns dekorpackningen i en mängd olika färger.

Enligt Johan Eriksson, produktchef på Miltronic, är det viktigt att fånga ögat, även inom industrin,vilket bidrar till seriens popularitet.

I och med en vinklad delning av kapslingens botten och lock kan produkten monteras utifrån den form som kunden önskar. Serien finns i fyra utföranden och kunden kan välja bland försänkning för membran, displayfönster och batterifack. Produkterna levereras direkt från Miltronics lager i Nyköping och genom leverantören sker vidare kundanpassning i form av håltagning och bestyckning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078