23948sdkhjf

Kemppi sätter ny standard på svetsområdet

Den finska svetsmaskintillverkaren, Kemppi Oy, har lanserat en ny serie kompakta MIG/MAG maskiner, som sätter en ny standard för produktdesign och specifikationer.
Kempact RA bygger på Kemppis senaste plattform för strömkällor vilket säkerställer optimal svetsprestanda och elkostnadseffektivitet. I de elva olika modellerna ingår strömkällor på 180A, 250A och 320A, innefattande val av reguljärt (R) eller adaptivt (A) styrgränssnitt, som uppfyller de omfattande behoven i metallverkstäder.

Den nya tekniken innebär 10 procet lägre energikostnader jämfört med konventionella stegomkopplade strömkällor, Brights belysning som förenklar trådinmatning vid dålig belysning, WireLine service som ger larmsignal om rutinmässigt underhåll av trådmatningssystemet samt inbyggd GasMate chassidesign, vilket gör det lättare och säkrare att hantera gasflaskor och flytta maskinen.

Reguljära (R) modeller har funktion för manuell inställning av spänning och trådmatningshastighet. Här ingår även många standardfunktioner som t.ex. val av GAS-typ, 2T/4T-pistolbrytarreglering, timer för punkt- och intervallsvetsning, HOT SPOT-funktion som är en värmebehandlingsfunktion för yrkessvetsare i tunnplåtsindustrin och bilverkstäder. Adaptiva (A) modeller har alla standardfunktioner samt kanalminnesfunktion och inställning av adaptivt läge där svetseffekten ställs in automatiskt efter val av plåttjocklek.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062