23948sdkhjf

Jeeves sätter enkelhet i första rummet

Den nya versionen av Jeeves affärssystem, Jeeves 3.0, erbjuder ett nytt användarvänligt gränssnitt och ett inbyggt beslutsstöd som gör det enklare att arbeta i ett affärssystem. Den nya versionen öppnar även upp för kunder att dela branschfunktionalitet inom Jeeves Community.


Kunderna har medverkat i hela utvecklingsprocessen av Jeeves 3.0 och fokus låg på att utforma ett ergonomiskt gränssnitt, optimalt anpassat för användaren.

Jeeves 3.0 sätter i och med Jeeves Apps Market en ny standard på marknaden, där kunder själva kan bidra och dela funktionalitet och lösningar. Dessutom blir det ännu smidigare att vidareutveckla systemen när företaget förändras. Jeeves 3.0 omfattar affärssystemen Jeeves Selected och Universal som riktar sig till små respektive medelstora företag inom distribution, tillverkning och service.

Den nya versionen av Jeeves har testats och utvärderats av ett antal kunder under vintern och har nyligen släppts till samtliga marknader.

De största nyheterna i Jeeves 3.0:

Nytt innovativt användargränssnitt, inbyggt beslutsstöd, verksamhetsstyrning med nya inbyggda grafiska verktyg, enklare för kunder att skapa egna spetslösningar och enklare att dela lösningar i Jeeves Apps Market.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063