23948sdkhjf

65 hittills på Produktionsmässan

Ericssons vd Hans Vestberg är årets huvudtalare på Produktionsmässan på Kistamässan den 2-3 oktober. Den går av stapeln för första gången i Stockholm. Utställarna strömmar till och prognosen är ett hundratal.
Delar av mässan har tidigare ägt rum under namnet Industrimässorna i Malmö och har enligt mässans projektchef Sofie Dagnelid gått bra.

– De nya delarna i Stockholm är kemi- och labb och verkstadsindustri.

Hans Vestberg följs av dryga 30 seminarier och lika många högaktuella talare under två mycket intensiva dagar för hela produktionsindustrin.

Hon är nöjd med bokningen till Produktionsmässan.

– 65 utställare som bokat är ett bra facit vid den här tidpunkten.

Inte minst är mycket stolta över det kompletta seminarieprogram som vi kan presentera och där vår huvudtalare Hans Vestberg. Energirådgivaren Lars Ejebrandt från Vattenfall är en annan spännande talare, säger Sofie Dagnelid

Under mässan kan besökare ta del av nyheter, seminarier och nätverkande med fokus på effektiv och hållbar produktion. Mässan består av fem fokusområden, kemi & lab, processindustri, automation, maintenance och verkstadsindustri som tillsammans bildar en komplett mötesplats för hela den tillverkande industrin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094