23948sdkhjf

Pekskärm i tablet-storlek

Eaton lanserar tablet-storlek på UPS-pekskärmen, avsett att underlätta mätning och energihantering för IT-ansvariga
Företaget marknadsför en pekskärm för mätning och hantering vilken är tillgänglig för modeller till UPS-serien (Uninterruptible Power Supplies ) Power Xpert® 9395 i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). LCD:n på 10 tum är enligt Eaton en av de största UPS-pekskärmarna i branschen och dess enkla användargränssnitt visar grafiska energidata som hjälper datacenter och fastighetsansvariga att bättre hantera strömförbrukningen och se vad den kostar.

– Eaton har arbetat nära fastighetsägare och ingenjörer med målet att göra det enklare att hantera datacenter mer effektivt, säger Jorge Aguinaga, Manager vid Eaton.

Det intuitiva, branschgraderade färggränssnittet tillåter användare att visa viktiga systemförhållanden och driftstatistik, inklusive detaljerad energiförbrukning i kWh och besparingsinformation, i grafisk form i realtid för att hjälpa användarna att identifiera viktiga trender i energianvändningen. Användarna ges även enkel pekskärmsnavigering till händelser, data och serviceloggar för en detaljerad systemhistoria.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094