23948sdkhjf

Underhållsfri mätare sköter sig själv

Scott Safety breddar med ett Protégé bärbart gasdetekteringsinstrument som inte behöver laddas eller kalibreras.
Protégé ZM är liten, lätt och ergonomiskt utformad och uppfyller IP67-kraven i sin kapslingsklass. Efter aktivering behöver monitorn inte laddas eller kalibreras. Batteriet garanterar två års användningstid. Mätaren finns i tre modeller, en för syre, en för kolmonoxid och en för svavelväte.

– Denna monitor är så lätt och liten att användaren glömmer av att han eller hon bär den samtidigt som den ger ett bra skydd. När användaren väl har slagit på den första gången sköter monitorn resten, säger Mel Gerst, global produktlinjechef av bärbara gasdetekteringssystem hos Scott Safety.

Mätaren innehåller många funktioner som kan skräddarsys efter kundens specifika behov. Till exempel har H2S- och CO -modellerna en vilolägesfunktion som kan användas för att förlänga batteritiden med upp till ett år. Användare kan ställa larmgränser själva eller använda standardinställningarna från fabriken. Användare kan också konfigurera funktionskontroller och kalibreringspåminnelser. LCD-skärmalternativ inkluderar gasavläsningar i realtid, övervakning av resterande livslängd eller båda två. Monitorn har tre typer av larm (ljud, visuellt och taktilt) och dataloggningsfunktioner.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078