23948sdkhjf

Kameror med många funktioner

Elfa Distrelec har börjat leverera den nya Ex-serien från Flir. Dessa värmekameror finns i fyra olika modeller, och de har en mängd olika funktioner.

Alla fyra prisvärda modeller ger användarna mängder av mätmöjligheter. Som prisvärd ersättning för en enpunkts IR-termometer, alstrar de en värmebild med temperaturuppgifter i varje bildpunkt. På så sätt kan den spänna över hela området, utan att missa ett enda möjligt problem. Den nya seriens kameror är särskilt lämpliga för elektriska och mekaniska inspektioner. De känner av möjliga problemområden som till exempel värmeförluster, så att byggnader och anläggningar kan undersökas snabbt och enkelt, och problem kan undvikas. Kamerorna ur Ex-serien har utvecklats speciellt för nybörjare, och tack vare ett fast, autofokus objektiv är de extremt enkla att hantera. De mäter temperaturer upp till +250 °C och skapar och sparar jpeg-värmebilder, som innehåller alla erforderliga temperaturuppgifter. Den patenterade MSX-tekniken garanterar därmed termogram med utomordentlig bildkvalitet utan störningar. En inbyggd digitalkamera gör dessutom inspektionerna snabbare och enklare, eftersom dagsljusbilder kan användas som referens. Framtagna termogram kan överföras till en dator för analys och rapportering. För detta ändamål kan mjukvaran Flir Tools laddas ner gratis från webbsidan.



Elfa Distrelec erbjuder sina kunder ett brett sortiment av värmekameror - från prisvärda modeller för mobil användning till professionella apparater för extra krävande uppgifter eller besvärliga arbetsförhållanden. Sortimentet innehåller kvalitetsmärkena Flir, Testo och Fluke.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063