23948sdkhjf

Wellplast främsta tillväxtbolaget

Wellplast med 20 anställda i Ljungby korades den 24 juni under Entreprenörsveckan Båstad till Sveriges främsta Start-up eller tillväxtbolag.
Vinnaren av tävlingen fick ett tillväxtpaket till ett värde av 500 000 kronor i form av expertisresurser för att utveckla bolaget.

– Jag kan inte tro att det är sant, sa han vd Anders Jönzon märkbart rörd.

Företaget tillverkar fukttåliga förpackningar och erbjuder olika typer av standardiserade likväl som helt kundanpassade emballage.

Anmälan till den så kallade The Serendipity Challenge var öppen för alla och intresset var enormt. 25 företag utsågs som vart och ett presenterade sin idé inför en jury bestående av välrenommerade investerare entreprenörer och innovationsexperter.

Entreprenörsveckan Båstad är ett initiativ av Mentor Communications. Syftet är att synliggöra entreprenörer, att öka intresset för entreprenörskap och att synliggöra för entreprenörsledda företags viktiga frågor.

23-25 juni i år arrangeras Entreprenörsveckan Båstad för första gången. Det är totalt över 100 seminarier och paneldebatter under tre fullspäckade dagar där företagsfrågor står i centrum
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094