23948sdkhjf

Prevas får systemorder

När Tekniska verken i Linköping behöver en modern systemlösning för att framtidssäkra miljö- och energirapportering hämtar man hjälp från Prevas. Tillsammans ska man ta fram en modern teknisk plattform baserad på standardiserade produkter.
Prevas leverans omfattar en komplett systemlösning för miljö- och energirapportering, implementering, service, underhåll, uppdateringar samt support av systemet. Efter drifttagningen startar ett 3-årigt support- och underhållsuppdrag med option på ytterligare två år.

- Vi har gjort en grundlig förstudie för att ta fram och definiera våra krav på ett nytt, modernt och framtidssäkrat system för miljö- och energirapportering avseende produktionen av värme, el och kyla i våra anläggningar. Ett grundläggande krav är att vi ska kunna hantera vår övervaknings- och uppföljningsprocess i ett gemensamt system, säger Claes Vallin, processägare uppföljning produktion och miljö på Tekniska verken.

Prevas systemlösning bygger på en systemintegration av Prevas två beprövade standardprodukter Prevas AutArch, för hantering och presentation av högupplöst processdata, och Prevas Mikon, för att hantera aggregerade värden med presentation och rapportering. Systemlösningen ger en modern moduluppbyggd plattform med möjlighet att framöver komplettera med fler funktioner för framtida behov.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078