23948sdkhjf

Lönne med flera blir Brammer

Från och med den 1 januari kommer nedanstående svenska Brammerägda företag att byta namn till Brammer:
Samtliga bolag har en stark förankring i sina respektive geografiska regioner i Sverige. Man har under många år arbetat målmedvetet med att ge eftermarknaden i Sverige full service och support inom produktförsörjning till industrin.

1. Lönne Scandinavia AB, www.lonne.se

2. Backlund & Burman AB, www.bacbu.se

3. CCH Transtech AB, www.cchab.se

4. Elektro Motor i Göteborg AB, www.elektromotor.se

5. KIPAB AB, www.kipab.se

6. Röstberg & Bengtsson AB, www.rostberg-bengtsson.se

Företagen ingår nu till 100 procent i Brammer Group PLC efter förvärv gjorda under första halvan av 2014. Som sista del i integrationen byts samtliga namn till Brammer och den grafiska profilen ändras till Brammer standard.

- Ovanstående gör oss till en av Sveriges bästa samarbetspartners inom eftermarknaden. Dels för att vi har integrerats i Europas största MRO-distributör samt för att vi har kunnat etablera oss etablera en så bra geografisk täckning i Sverige under 2014. säger Jörgen Ottosson, ansvarig för Brammer i Sverige.

Brammer etablerades i England 1920 och har en lång och framgågsrik bakgrund inom produkt- och mervärdesförsäljning till eftermarknaden. Företaget är noterat på Londonbörsen och har haft en mycket gynsam tillväxt både organiskt och genom förvärv.

Idag är Brammer etablerat i 20 Europeiska länder. Produktportföljen täcker fem miljoner artikelnummer. Företaget har en kundbas på över 1 00000 kunder inom alla olika typer av industrisektorer. Brammer har cirka 3 900 anställda, inkluderandes mer än 1 000 tekniska specialister. Brammer arbetar kontinuerligt med sina kunder för att effektivisera produktion och arbeta fram kostnadsbesparingar, resultatet för 2013 var rekordhöga 700 miljoner kronor av validerade besparingar för kunderna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094