23948sdkhjf

Utlovar maximal hörnpassning

Alfa Laval lanserar en helt ny packningsförsedd plattvärmeväxlare med rätvinklig hörninpassning.
T8 är utrustad med innovationer som Alfa Laval CurveflowTM och Alfa Laval ClipGripTM, och har en unik design med Alfa Laval T8 sätter en helt ny standard för minimering av kostnader inom uppvärmnings- och kyltillämpningar.

Tack vare de kompakta yttermåtten – den är mindre än en meter hög – och med en anslutningsstorlek på 80 millimeter, är T8 särskilt anpassad för HVAC-system i större byggnader.

Den är dessutom lämpad för andra sammanhang, såsom inom hydraulik, metallbearbetning, marin tillämpning, elproduktion, allmän tillverkning, allmän fjärrkyla, motorkylning och halvledarindustrin.

Fördelningsområde

CurveflowTM är ett fördelningsområde som innebär en överlägsen flödesfördelning och ett bättre utnyttjande av tryckfall över det centrala värmeöverföringsområdet. Detta gör att T8 kan konfigureras med färre plattor, vilket resulterar i kompaktare storlek och sänkta underhållskostnader. Energieffektiviteten förbättras tack vare det sänkta behovet av pumpeffekt till följd av lägre tryckfall.

T8 är utrustad ClipGripTM för snabb och helt limfri montering. Packningarna sitter kvar under underhållsarbetet, samtidigt som förbrukningen av reservdelar och behovet av tid för packningsbyten minskar. Rätvinklig hörninpassning är avsedd att garantera att plattpaketet i T8 passas in perfekt, oberoende av antalet plattor. Det ska säkerställa prestanda och snabbare stängning av enheten efter service.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111