23948sdkhjf

Din Maskin levererar till Skeppshults

I samband med att orderingången ökar investerar Skeppshults Press & Svets i en ny presslinje Omera 630T Soft Blanking excenterpress.
Det privatägda familjeföretaget i Gislaved startades redan 1958 och har i dag egna lokaler på 10 000 kvadratmeter med cirka 55 anställda. Man ombesörjer allt från idé/konstruktion till färdig produkt för sina kunder och har en kvalificerad utvecklingsavdelning som är van vid problemlösning. Att de både kan producera och lackera samt det faktum att de sedan 1978 varit leverantörer till stora företag inom möbel och vitvaruindustrin, är en av deras främsta styrkor inom företaget.

Storlek och framförallt presskapacitet ökas upp avsevärt, vilket också möjliggör för företaget att ta sig an nya utmaningar. Leverantör av utrustningen var Din Maskin. Pressen har ett pressbord på 3200mm x 1400mm. Därtill beställds en coilhanteringsutrustning bestående av haspel, riktverk samt valsmatarverk av fabrikat Dimeco. Utrustningen hanterar coilvikter upp till 15T. Materialbredden är upp till 1 000 mm samt en max tjocklek på 6 mm. Leverans sker under våren 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.069