23948sdkhjf

Seco Tools Steadyline breddar

Seco Tools nyligen utvecklade GL-koppling införs nu på de nya utbytbara huvudena i MDT-programmet (Multi-Directional Turning).
Därmed kan de användas med Seco Tools modulära vibrationsdämpande system med verktygsbommar, Steadyline. Tillsammans medför GL-kopplingen och Steadyline-bommarna att de nya MDT-huvudena kan användas i applikationer där det krävs långa verktyg och det är hög risk för vibrationer under bearbetningen.

Med GL-kopplingen kan användaren snabbt och enkelt byta MDT-huvuden eller andra verktygstyper på Steadyline-bommarna. När bommen är på plats och inställd kan olika verktygshuvuden monteras och demonteras utan att systemet behöver ställas in igen. GL-kopplingarna har en konstruktion som tillåter att verktygshuvudet kan monteras i två olika lägen så att skäreggarna på MDT-skären kan vändas antingen uppåt eller nedåt för effektiv spånkontroll. Seco Tools Steadyline är ett passivt/dynamiskt vibrationsdämpande system som utlovas ge effektiv vibrationskontroll.

Passivt innebär att ingen energi överförs till hållaren och dynamisk står för att verktygets vibrationer ska aktivera inre funktion.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062