23948sdkhjf

Smart såg sågar djupt

Bosch har nu släppt den kompakta cirkelsågen, som tack vare sin växelhusteknik kan dra nytta av en större skärkapacitet jämfört med en normal cirkelsåg med 165 mm sågklinga.
Sågen är kompakt och väger endast 3,6 kg vilket gör den passande för krävande positioner, exempelvis tak och byggnadsställningar. Cirkelsågen är dessutom utrustad med en robust fotplatta i stöttåligt aluminium som ska säkra en god balans under arbetet.

– 99 procent av alla hantverkare har en cirkelsåg, och vi är därför glada att kunna erbjuda dem en kompakt modell som kan såga djupare med en mindre sågklinga och som är användbar för alla sorters hantverkare, från elektriker till snickare. Sågen är lätt att bära med sig till de olika arbetena man har och klarar de flesta arbetsuppgifter, säger Niclas Andersen, Produktchef på Bosch Power Tools.

Optimerad skärkapacitet

Den nya cirkelsågen GKS 165 Professional har ett skärdjup på upp till 66 mm. Det djupa snittet är möjligt tack var den speciella maskinhusgeometrin, som också finns på Boschs två övriga cirkelsågar GKS 55+ G och GKS 55+ GCE Professional. Designen särskiljer sig från övriga cirkelsågar, genom två särskilda detaljer. För det första är den centralt monterade spindeln betydligt mindre än på andra cirkelsågar. Samtidigt är den andra spindeln placerad ovanpå på sidan och är därmed inte i skäraxeln. Avsikten med designen är att sågklingan kan såga djupare, så hantverkare enkelt kan såga igenom till exempel isoleringar och sammansatta material.

Sundare och renare arbete

En effektiv dammutsugning garanterar en mer hälsosam och renare arbetsmiljö, samtidigt som en stark blåsfunktion gör att hantverkaren får en god översyn över arbetsytan. GKS 165 Professional har en hög sågkapacitet med en motoreffekt på 1100 W, en vikt på endast 3,6 kg samtidigt som den är utrustad med ett stödgrepp, för en mer bekväm hantering av sågen.

– Djupt snitt på upp till 66 mm tack vare ny växelhus-geometri

– Kompakt design och en vikt på bara 3,6 kg

– Robust fotplatta säkrar god balans för precist och säkert arbete

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094