23948sdkhjf

AMB 2018 har börja registrera

AMB bara blir större och större. Till år 2018 blir det ännu mer utställningsyta och nya tematiska hallar. Nu har registreringen för nästa omgång av den snabbväxande mässan startat. Registreringstiden inleddes den 20 februari, 2017.
En framgångsrik AMB 2016 resulterade i stor tillfredsställelse bland de 1,469 utställare från hemlandet och utomlands. Detta bekräftades i utställarundersökningen. 90 procent av utställarna har för avsikt att rekommendera AMB till andra människor. Men diskussionerna har kretsat kring ett ämne: byggandet av den nya Paul Horn Hall (Hall 10), vilket kommer att öka utställningens bruttoarea i Messe Stuttgart till 120 000 kvadratmeter, och den därmed sammanhängande tematiska hallplaneringen för AMB 2018.

– Med byggandet av Paul Horn Hall (Hall 10) kan vi äntligen svara på våra utställare önskan om tillväxt. Som det ser ut just nu, kommer AMB 2018 i Stuttgart ockupera hela mässområdet redan från början, säger Ulrich Kromer von Baerle, VD för Messe Stuttgart.

Fortfarande skärande bearbetning i fokus

Tyngdpunkten i de utställda produkter och tjänster kommer inte att förändras. Som en följd av den ökade utställningsrummet, kommer AMB 2018 också i första hand ha skärande bearbetning med hjälp av verktygsmaskiner och precisionsverktyg. En unik ny aspekt:​​"Digital Way", som kommer att presentera digitala metoder i produktionen i ICS International Congress Center Stuttgart.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125