23948sdkhjf

Hexagon mäter i svår miljö

Hexagon Manufacturing Intelligence, lanserar det senaste tillskottet till sitt sortiment av lasertrackers. Leica Absolute Tracker AT403 utlovas ha utformats för portabel mätprestanda och ha betydande förbättringar vad gäller mätningens hastighet och enkelhet.
Med IP54-certifiering, drifttemperaturområde på -15°C till 45°C och introduktion av verktyget RapidSight för siktinriktning ska Leica Absolute Tracker AT403 kunna mäta inom många krävande mätområden. Den portabla användningen förbättras ytterligare genom wifi-anslutning med riktig accesspunktsfunktion. Systemets uppdaterade teknologi för avståndsmätning ska använda Leica B-Probe mer effektivt med avseende på mäthastighet och användbarhet. Det ska även leverera förbättringar i mäthastigheten för reflektormätningar och stödjer den nylanserade funktionen för kontinuerlig mätning som möjliggör mätning av rörliga punkter för första gången på denna nivån inom Leica Absolute Tracker-sortimentet.

Leica Absolute Tracker AT403 har kvar nyckelfunktioner från sina föregångare som till exempel den oöverträffade PowerLock-funktionen, fullständig batteridrift och en ultrastor mätvolym på 320 meter i omkrets.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078