23948sdkhjf

Svenska beläggningstillverkaren köper upp – igen

Denna gång är det en ledande importör över hela Schweiz som hamnar på snabbväxarens inköpslista.
CH Coatings AG är en ledande importör som över hela Schweiz distribuerar Spies Hecker, ett av Axaltas premiumlackmärken, i tillägg till PercoTop, Axaltas premiumsortiment av industrilacker, samt Axaltas pulverfärger, däribland produktfamiljen som säljs under varumärket Alesta.

– CH Coatings har framgångsrikt bedrivit sin verksamhet över hela Schweiz i många år och har alltid, precis som Axalta, sitt huvudfokus på kunderna. Med ett team som har många års erfarenhet inom refinish-, nyttofordons- och industrilacksektorn har CH Coatings en djup förståelse av den schweiziska marknaden och tekniska expertkunskaper, säger Adrien Schrobiltgen, Axaltas direktör för refinishsystem i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Selcuk Özgül, CH Coatings AG:s styrelseordförande, säger:
– Å alla på CH Coatings' vägnar kan jag säga att detta är en spännande tid för oss. Och det är viktigt att understryka att den support vi erbjuder våra kunder inte kommer att förändras. De kommer att fortsätta att motta service på den höga nivå de vid det här laget förväntar av oss, och till den servicen och supporten kommer nu dessutom stödet från Axalta.

CH Coatings AG etablerades den 1 maj 2010 som helhetsleverantör för kunder på fordonsreparations-, nyttofordons- och industrilackmarknaden. Företaget levererar såväl högkvalitativa lackmaterial som nödvändiga tillbehör och erbjuder ett brett utbud av supporttjänster.

Gonzalo Alonso, som blev verkställande direktör den 1 juni 2017, bekräftar: ”Vi kommer att fortsätta att leverera den samma kvalitetsservicen vi alltid har gjort. Det innebär bland annat teknisk rådgivning på plats hos kunderna, tekniska kurser i Spies Hecker- och industriprodukter, seminarier om företagsledning samt verksamhetsanalyser och affärsplanering, allt med syftet att främja våra kunders kvalitet och lönsamhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078