23948sdkhjf

Vaggerydsföretaget prestigelevererar till ortens mest globala företag

Underleverantören tar ännu ett kliv framåt och levererar nu också stora cylindrar - en stor framgång.
Sedan tidigare har PMC Cylinders levererat cylindrar till AP&T:s verktygshanteringsutrustning, Ulricehamns mest globala företag, men nu har företaget kvalificerat sig att leverera även de stora cylindrarna till pressarna.

Anders Olsson är ansvarig säljare på PMC Cylinders.

– Det är både en viktig och prestigefylld affär för oss.

PMC Cylinders utvecklar, tillverka och säljer kostnadseffektiva hydrauliska lösningar, med cylindrar som bas, till kunder med högt ställda krav. PMC Cylinders skall leverera produkter som uppfyller kundernas högt ställda krav.

Vår långa erfarenhet av hydrauliklösningar till våra kunders applikationer sitter i ryggmärgen. Det handlar om de allra minsta till de största cylindrarna, från 20 till 800 mm i diameter med längder upp till 15 meter, och kompletta system för olika miljöer.

– Vi tar ansvaret hela vägen med hydraulik, styr- och reglersystem. Förutom kundanpassade lösningar erbjuder vi ett eget brett standardsortiment av cylindrar, kolvackumulatorer, pulsationsdämpare samt ventilblock.

PMC Cylinders är en stor leverantör till industrin, olika maskintillverkare, marina applikationer och energiproducenter runt om i världen. Vi har en unik kompetens vad gäller system och komponenter för många olika typer av system – allt från utveckling och produktion till installation och underhåll.
Produktionen sker i tre fabriker i södra Sverige och en i Nastola i Finland. PMC Cylinders är en av Nordens ledande leverantör av hydraulcylindrar och hydrauliklösningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156