23948sdkhjf

Söker 300 ingenjörer och teknikintresserade

Den viktiga produktionen för industrin är en motor för jobb framöver.
Vattenfalls kärnkraftsverksamhet behöver fler än 300 nya medarbetare de kommande åren. Nu lanseras en unik satsning för att locka ingenjörer och teknikintresserade som vill arbeta med Vattenfalls kärnkraftsverksamhet in i framtiden.

Nu rekryterar Vattenfall inför framtiden. Med Vattenfalls breda kärnkraftsverksamhet behövs hundratals nya medarbetare de kommande åren och sannolikt ännu fler på längre sikt.

– Vi vill attrahera, utveckla och behålla medarbetare samtidigt som vi med kampanjen vill skapa intresse för en framtida karriärmöjlighet inom ett område som är mycket viktigt för den framtida svenska elförsörjningen. Kärnkraftsproduktion in på 2040-talet skapar många arbetstillfällen de kommande årtiondena, säger Dag Svensson, chef för HR inom BA Generation.

Inom svensk kärnkraft finns ett 60-tal olika yrken och utvecklingsmöjligheterna är stora och finns i hela Vattenfallkoncernen. Kampanjen pågår mellan 15 september och 15 december och riktar sig i första hand till högskoleingenjörer och civilingenjörer som är nyutexaminerade eller har några års arbetslivs-erfarenhet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093