23948sdkhjf

Tar hem stor automationsorder

Värdet är över 10 miljoner kronor.
Tidaholmsbaserade PV Systems har tagit hem en stor automationsorder som är värd över 10 miljoner kronor. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Vi har tagit in ytterligare en mekanikkonstruktör och tittar på att rekrytera fler personer. För närvarande har vi 16 medarbetare och omsätter cirka 70 miljoner kronor. Vi arbetar mycket med samarbetspartners när det kommer till avancerad teknik som ibland kan vara svårt att bygga upp i egen regi. Vi satsar dock hårt på robot och VR-teknik där har vi egen spetskompetens, säger marknadschefen Roger Käll till Metal Supply.

Beställare är ett av Sveriges största tillverkande företag av utomhusprodukter. Det gäller ett montagesystem med ett stort antal robotar som ska vara installerat och klart till hösten nästa år.

PV Systems levererar automationslösningar med fokus på att göra kundens produktion mer effektiv. De tillhandahåller allt från konstruktion, tillverkning, montage och installation.

– Bland våra övriga kunder finns AB Volvo, Toyota, Sandvik, Borg-Warner med flera. Men vi jobbar också mycket med att automatisera mindre och medelstora företag och vi får ofta höra att vi är lätta att jobba med säger Roger Käll till Metal Supply.

Tidaholmsföretaget grundades 2005 och ägs sedan 2016 av företagsgruppen Storskogen Industrier.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078