23948sdkhjf

SKF levererar till stålverk i 14 länder

Avtalet med Arcelormittal gäller bland annat lagerenheter och tätningar.
SKF och Arcelormittal har tecknat ett flerårigt ramavtal. Som en del av detta kommer SKF att förse Arcelormittal med lager, lagerenheter, tätningar och rekonditioneringstjänster i 14 länder i Europa och Nordafrika.

Kullagerföretaget ska också tillhandahålla analyser.

Erik Nelander, chef för Industrial Sales EMEA, säger:

– Genom att under lång tid dokumentera de besparingar som våra produkter ger har vi kunnat illustrera vad ett samarbete med SKF innebär för värde för kunden. Vår applikationskunskap och lokala närvaro – genom våra egna återförsäljare och auktoriserade distributörer – gör att vi har ett bra utgångsläge för att hjälpa Arcelormittal öka sin konkurrenskraft.

Ramavtalet omfattar försäljning, underhåll och utbyte av standardiserade lager och enheter samt valstappslager och tätningar. SKF kan också rekommendera och utföra rekonditionering av lager, vilket ska bidra till sänkta kostnader och stötta Arcelormittals ambitioner att minska sina koldioxidutsläpp och främja en så kallad cirkulär ekonomi.

SKF är en leverantörer av rullningslager, tätningar, mekatronik, service och smörj-system. Serviceerbjudandet omfattar tjänster såsom teknisk support, underhållsservice, tillstånds-övervakning, tekniska konsulttjänster och utbildning.

Företaget är representerat i fler än 130 länder och har återförsäljare på cirka 17 000 platser världen över.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078