23948sdkhjf

Visar automatiserad tillverkningscell

Hexagon ställer ut på Elmia Verktygsmaskiner.
Hexagon Manufacturing Intelligence har förändrats under de senaste åren. Från början var de ett renodlat mättekniskt företag. Med tiden har det skett en inriktning mot automation och integration mellan mätverktyg.

Nu kommer de att visa upp stora delar av sitt sortiment. Allt kommer att vara samlat i en monter.

Det handlar bland annat om en 3D-scanner, portabla mätarmar och lasertrackers. Men det som förväntas dra allra mest uppmärksamhet är en automatiserad tillverkningscell.

– Vi kommer att visa upp en minivariant av en tillverkningscell där vi visar hur en återkopplad process kan se ut. Dessutom har vi en mätmaskin tillsammans med en robot som laddar mätobjekten. Sedan mäts föremålet och mätdata samlas in för att kunna skickas till bearbetningsmaskin för återkoppling till processen, helt automatiserat, säger Charlotta Swan, marknadskoordinator på Hexagon, till mässorganisationen.

Företaget har ställt ut här tidigare. Varje år är det Elmia Verktygsmaskiner som bokas in först.

– Det är där våra kunder finns, både som besökare och som utställare. Det är en mycket viktig mässa för oss att finnas med på, säger hon.

15-18 maj hålls Elmia Produktionsmässor för sex olika branscher inom tillverkningsindustrin.

Till Produktionsmässorna hör Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia 3D. Alla mässorna går samtidigt och under samma tak.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093