23948sdkhjf

Interaktiv monter vid Elmia Automation

Front Automation, Fröjd Automation och IML Technologies visar sina senaste nyheter i en gemensam monter.
Där går det att besöka en robotcell i en virtuell miljö. Det går också att programmera en robot. De tre företagen ingår i koncernen 3button Group.

– Alla tre är nischade inom olika tillverkningsbranscher, men gemensamt är att användarvänlighet genomsyrar allt vi gör. För att uppnå det tänker vi att fabriker egentligen bara behöver tre knappar, en start-, en stopp- och en återställningsknapp, säger Sofia Wånge, teknisk säljare på Front Automation, till mässorganisationen.

I den interaktiva montern går det bland annat att ta en tur i en robotcell genom VR-teknologi.

15-18 maj hålls Elmia Produktionsmässor för sex olika branscher inom tillverkningsindustrin. Till Produktionsmässorna hör Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia 3D. Alla mässorna går samtidigt och under samma tak.

– De här mässorna passar bra in i vårt kundsegment, det ser vi mycket fram emot. Vi har kunder som arbetar inom plast men även kunder som jobbar med bearbetning och montering. Dessutom finns flera av våra samarbetspartners på plats. Vi är främst aktuella inom tre av de sex mässorna, och Elmia Automation är den mässan som knyter ihop det hela. Det är en bra arena för oss att träffa både befintliga och nya kunder, säger Sofia Wånge.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078