23948sdkhjf

Visar upp det senaste inom maskinövervakning

Seco Tools presenterar också sitt nya Seco Point-skåp vid Elmia Verktygsmaskiner.
– Det ska bli spännande att se hur våra nyheter tas emot i ett mässformat, säger Magnus Skilberg, marknadschef på Seco Nordic, till Elmia.

Företaget är en av världens största tillverkare av vändskärsverktyg. Huvudanläggningen finns i Fagersta och ytterligare svenska anläggningar i Norrköping, Ludvika, Norberg och Arboga. Seco Tools finns representerade i 60 länder och har omkring 5 000 medarbetare. Företaget är sedan några år tillbaka helägt av börsnoterade Sandvik.

Vid mässan visar de en digital tjänst där tanken är att effektivisera produktionen.

– Vi kommer att visa Secovision, ett automatiserat maskinövervaknings- och OEE-uppföljningssystem som ger realtidsinformation över produktionsdata. Omedelbara notifieringar, analyser av historiska data, möjlighet att ange egna nedtidsorsaker ger kunden möjlighet att ta snabbare, smartare och mer välgrundade beslut för produktionen, säger Magnus Skilberg.

Dessutom visas en ny och uppdaterad version av företagets Seco Point-skåp.

– Det är både en ny mjukvara och en ny hårdvara i skåpet. I det kan du exempelvis förvara bilder och produktdata som du laddat in från vår hemsida. Skåpet har smygvisats på en mässa tidigare, men det är på Elmia Verktygsmaskiner som den officiella lanseringen kommer att ske, säger Magnus Skilberg till mässorganisationen.

15-18 maj hålls Elmia Produktionsmässor för sex olika branscher inom tillverkningsindustrin.

Till Produktionsmässorna hör Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia 3D. Alla mässorna går samtidigt och under samma tak.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078