23948sdkhjf

Tog affärer vid Elmia Plåt

Ursviken fick flera order i nära anslutning till mässan.
De tog hem en beställning på en kantpress på 320 ton och fyra meter med mycket utrustning. Vidare såldes en maskin inom ramen för deras Adira-agentur.

– Adira-agenturen har vi haft sedan 2015. Det är en lite lättare maskin jämfört med våra egna. De kostar ungefär hälften så mycket, säger Kenneth Ragnmark, försäljningsansvarig för södra Sverige vid Ursviken, till Metal Supply.

Företaget uppger att mässan fylldes med många intressanta samtal, möten och diskussioner. Det här ledde till många nya projekt.

– Vi hade ett bra läge i början av hall A. Vi hade hyfsat med folk i montern men det viktigaste av allt var att det var rätt typ av folk. Vi lämnade 15-20 skarpa offerter, säger Kenneth Ragnmark till Metal Supply.

"Årets mässa överträffade 2016 eftersom både antal besökare och utställare var fler. Elmia produktionsmässor blir en allt viktigare mässa för svensk verkstadsindustri. En fortsatt trend som vi ser är att kunder efterfrågar flexibla lösningar, hög produktivitet och korta ställtider", skriver företaget i ett pressmeddelande.

Ursviken tillverkar högteknologiska CNC-styrda maskiner för plåtbearbetning, däribland kantpressar, gradsaxar och varvsindustri-pressar.

Företaget svarar även för eftermarknaden, modernisering, verktyg samt utbildning inom applikation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094