23948sdkhjf

Elmia Lastbil har öppnat

Fyra dagars lastbilsfest väntar i Jönköping.

Elmia Lastbil firar 35-årsjubileum med sin 19:e mässa och det är ett fullspäckat program som väntar. Varenda en av de 75 000 kvadratmetrarna utställningsyta är bokade av dryga 400 utställare från fler än 20 länder. Under onsdagsförmiddagen öppnade mässan för en bransch som växer stadigt tillsammans med konjunkturen och har en skriande brist på arbetskraft. Intresset är stort, 90 journalister är på plats. 

Just arbetskraften är en av de frågor som kommer att diskuteras under mässan, tillsammans med klimat- och miljöfrågorna och drivmedlen förstås. Här kommer också att visas många nyheter från företagen som finns på plats. 

– När man kommer till Elmia känner man att det är en familj man kommer till. För att låna ett begrepp från en medlem så är vi konkullegor i det här sammanhanget. Hit kommer vi ju för att det är en mötesplats, för att lära sig, men framför allt ha roligt tillsammans. Och för att göra affärer och bygga långsiktiga relationer, sade Richard Gegö från Sveriges åkeriföretag vid öppningen. 

Stig L Sjöberg från Trailer Magazine har varit med från starten och han kunde blicka tillbaka på ett samarbete som hållit över åren. 

– Det har varit fantastiskt, för utställningen blir faktiskt bara bättre och bättre för varje år. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078