23948sdkhjf

De köper industriföretaget

”Förvärvet innebär att vi förstärker vår regionala plattform för tillväxt mot industrin i Bergslagen och angränsande län där vi ser stora möjligheter."
Det är Jernbro Industrial Services som köper verksamheten inom Rimard Industri i Avesta.

Övertagandet sker den 15 oktober.

– Förvärvet innebär att vi förstärker vår regionala plattform för tillväxt mot industrin i Bergslagen och angränsande län där vi ser stora möjligheter. Vi etablerar oss i Avesta och tar över 25 kompetenta industrimekaniker. Vi arbetar vidare med den attraktiva kundportföljen och satsar på utbyggnad av verkstadskapacitet för större renoveringar. Samtidigt tillgängliggör vi ett bredare och än mer intressant tjänsteutbud för Rimards kunder, säger Jernbros vd Mikael Jansson enligt ett pressmeddelande.

Jernbro i Avesta (tidigare Rimard) har lång erfarenhet av service och underhållsarbeten inom framförallt stål-, pappers- och träindustrin.

Med hjälp av servicebilar hanterar de allt från akuta reparationer vid till exempel ett maskinhaveri, svetsjobb, installationer på plats samt fortlöpande underhåll och service.

I egen verkstad utför de reparationer av maskinspindlar, pumpar och växellådor samt tillverkning av reservdelar.

Köparen Jernbro är en av Sveriges största aktörer inom industriservice med en omsättning på cirka en miljard kronor och 700 medarbetare. Företaget finns på 25 orter i landet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.098