23948sdkhjf

De stärker industrins konkurrenskraft

Elmia och SVMF fortsätter sitt samarbete kring mässan Elmia Verktygsmaskiner.
Elmia har förlängt sitt samarbetsavtal med branschorganisationen SVMF för mässan Elmia Verktygsmaskiner.

Tanken är att stärka det långsiktiga arbete som redan har påbörjats för att höja industrins konkurrenskraft och långsiktiga lönsamhet.

– Jag är stolt över att SVMF har gett oss fortsatt förtroende att utveckla Elmia Verktygsmaskiner i Jönköping. Vi strävar alltid efter långsiktiga strategiska partnerskap där vi tillsammans kan skapa förutsättningar för affärer och upplevelser. Avtalet med SVMF är ett kvitto på att vi är en viktig marknadsplats där nya affärsmöjligheter står i centrum, säger Elmias vd Lotta Frenssen, enligt ett pressmeddelande.

Elmia Verktygsmaskiner har sedan starten 2016 arrangerats tillsammans med branschorganisationen SVMF.

Senaste gången var i maj i år med fem parallella industrimässor under samlingsnamnet Elmia Produktionsmässor.

– Tillsammans har vi skapat en gemensam arena för industrin vilket ger stora fördelar. De olika branscherna flyter ofta in i varandra och här kan vi visa en helhet som inte finns någon annanstans. På så sätt är Elmia Verktygsmaskiner vår största och viktigaste marknadsplats, säger Hasse Heneby, ordförande i SVMF, enligt pressmeddelandet.

Elmia och Jönköping har med de här produktionsmässorna samt underleverantörsmässan Elmia Subcontractor blivit den viktigaste industriella plattformen för tillverkningsindustrin i Sverige.

Elmia Verktygsmaskiner, med parallella mässor, arrangeras igen den 12–15 maj 2020.

SVMF är branschorganisation för importörer och leverantörer av verktygsmaskiner, plåtbearbetningsmaskiner, verktyg, test- och mätverktyg, automation/robot samt additiv tillverkning Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093