23948sdkhjf

Still stärker sin marknadsposition i Norden

Still blir första truckleverantör med att lansera ett gemensamt partnerskaps- och digitaliseringskoncept till kunderna i Norden.

– Vi har utvecklats inom våra fyra nordiska dotterbolag under åren till att idag etablera Nordens första intralogistikspecialist som har en nordisk organisation och arbetar tvärs över gränserna, säger Reke Salievski, nuvarande vd för Still Sverige, Danmark, Norge och Finland, enligt ett pressmeddelande.

Han är utnämnd att leda den nyinrättade organisationen i de fyra länderna.

– Syftet är att ytterligare intensifiera samarbetet mellan länderna i Norden, skapa synergier, öka marknadsnärvaron och bemöta morgondagens kundkrav redan idag, säger Reke Salievski.

Intralogistikspecialisten Still lanserade den 1 februari en ny nordisk försäljnings- och serviceorganisation under ledning av en direktör i Norden.

Fokus på konceptet är att skapa ökad kundnytta, ett partnerskaps- och digitaliseringskoncept till kunderna från en och samma leverantör.

Den nordiska kunden har nu en partner att samarbeta med och inte flera i olika länder med landsanpassade lösningar.

Still kan med en ledning, administration och it-system skräddarsy kundlösningar inom optimering av truckflottor, delge kostnadsinformation och därmed skapa win-win-situation genom partnerskapet, är tanken.

Etableringen av ny nordisk organisation beskrivs som en logisk fortsättning av förra årets övertagande av Still-verksamheten i Finland och förgående år i Norge.

Genom etableringen kommer företagets egna försäljnings-, service- och administrationsorganisation, som är den första på nordiskt territorium inom truckbranschen, att omfatta dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

– Många kunder har sin verksamhet i alla nordiska länder och dessutom är kundernas behov i Norden mycket lika, säger Reke Salievski.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109