23948sdkhjf

Ny huvudkatalog från Mitsubishi Materials

Mitsubishi Materials lanserar nu under våren 2019 sin nydesignade huvudkatalog C008 över sitt standardprogram av skärande och hållande verktyg.

Katalogen har en ny layout.

– Mitsubishi Materials nya huvudkatalog är uppdelad i mindre separata delar beroende på vilket användningsområde verktygen är ämnade för. Katalogerna kommer att levereras samlade i en box och består av delarna svarvning, vändskärsfräsning, solid pinnfräsning, borrning och MPlus-verktyg, säger Håkan Oldin, produktchef för Mitsubishi hos Colly Verkstadsteknik, enligt ett pressmeddelande.

– Det kommer även att finnas plats i boxen för kommande nyhetskataloger som presenteras två gånger per år, i april och oktober, säger Håkan Oldin.

Det nya upplägget med separerade kataloger innebär för användaren en både mer praktisk och mer flexibel hantering. Den stilrena boxen kommer att göra förvaringen av katalogerna enkel.

I första hand har Colly Verkstadsteknik valt att sköta distributionen av katalogerna genom att deras representanter personligen lämnar över boxen till kunderna.

Det blir på så sätt även naturligt att samtidigt presentera de senaste nyheterna som bland annat består av ett nytt spårstickningssystem, nya svarvsorter för superlegeringar, nya modeller av vändskärsfräsar och flera nya pinnfräsmodeller.

– Om ni redan nu önskar ett exemplar av katalogen är ni välkomna att kontakta oss så skickar vi omgående en box till er. För den som önskar tillgång till e-kataloger finns de att finna på vår hemsida, säger Håkan Oldin.

Här är länken till var e-katalogen finns:

https://collyverkstadsteknik.se/produktkatalog-mmc

Colly Verkstadsteknik startar distributionen av katalogerna i maj.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.875